d Maaike Brandwagt | Sportief Zwolle

Nieuws

Gepubliceerd op vrijdag 10 juni 2011 om 16:28
Zeven jeugdrenners van Hanzerenners Zwolle hebben deelgenomen aan de 23ste jeugdmeerdaagse van Emmen. Verdeeld over in totaal zeven categorieën streden in totaal ruim 260 wielrenners van 32 verschillende ploegen om de gele trui (algemeen klassement) en groene trui (tussensprint klassement). Namens Hanzerenners Zwolle verschenen Mickey Nijkamp, Ilse Grit, Caya Krol, Ferron Honman, Phaedra Krol, Maaike Brandwagt en Rick van de Werf aan de start.
Gepubliceerd op maandag 30 mei 2011 om 12:59
Maaike Brandwagt heeft haar eerste zege van het seizoen te pakken. De jeugdrenster van Hanzerenners Zwolle schreef zaterdag de Jeugdronde van Enter (categorie 5) op haar naam. In categorie 1 was de Zwolse Mickey Nijkamp weer superieur en in categorie 2 eindigde Ilse Grit op een verdienstelijke tweede plaats. De zege in haar categorie ging naar Mark de Groot van De IJsselstreek.
Gepubliceerd op maandag 23 mei 2011 om 13:41
De wielerjeugd van Hanzerenners Zwolle blijft dit seizoen prima presteren. Met name Mickey Nijkamp grossiert in podiumplaatsen. Afgelopen zaterdag werd ze tweede in de Ronde van het Villapark Nijverdal en een dag later schreef ze in Dordrecht de Marion Gödde Meisjesronde op haar naam.
Gepubliceerd op dinsdag 3 mei 2011 om 11:28
De jeugdwielrenners van Hanzerenners Zwolle kunnen terug kijken op een geweldig weekend. Mickey Nijkamp wist zaterdag in categorie 1 de Ronde van Beilen te winnen en een dag later schreef ze ook de Jeugdronde van Raalte op haar naam. Ilse Grit zegevierde eveneens in Raalte, maar dan in categorie 2. En Phaedra Krol werd knap derde in categorie 4.
Gepubliceerd op zaterdag 8 januari 2011 om 21:54

De 12-jarige renster van Hanzerenners Zwolle werd in Apeldoorn op alle onderdelen (scratch, puntenkoers en keirin) tweede, waardoor ze in de einduitslag eerste werd met twee punten voorsprong op Marijn van den Berg en vier punten op Rob Gambon. Ook kwamen twee clubgenoten van Maaike in actie op de baan in Omnisport Apeldoorn. Phaedra Krol werd in categorie 4 knap vierde en Bas Tietema bij de nieuwelingen zesde.

Gepubliceerd op maandag 27 september 2010 om 12:31

Gepubliceerd op maandag 30 augustus 2010 om 09:23
Remy Reints heeft zondag de Jeugdronde van Hoogeveen op zijn naam geschreven. De Hanzerenner wist iedereen achter zich te laten en kon dus weer een mooie eerste plaats op zijn erelijst bijschrijven.
Gepubliceerd op maandag 23 augustus 2010 om 09:50
Maaike Brandwagt van Hanzerenners Zwolle heeft zondag de Ronde van Klazienaveen op haar naam geschreven. De 12-jarige renster hield in categorie 4 Mitchel Steenhof en Jesse Hendriks achter zich. Hanzernner Remy Reints haalde in Klazienaveen eveneens het podium. Hij werd in categorie 7 fraai derde.
Gepubliceerd op zondag 30 mei 2010 om 11:53
Hanzerenners Maaike Brandwagt en Remy Reints zijn zaterdag beide op een derde plaats geëindigd in de Jeugdronde van Enter. In categorie 4 reed Maaike de hele wedstrijd voorin en probeerde ze enkele keren - zonder succes - te demareren. In de eindsprint spurtte ze knap naar een derde plek. Ook Remy reed de hele koers attent en kwam in een kopgroep van zes renners terecht. In de eindsprint werd ook hij knap derde.
Gepubliceerd op maandag 19 april 2010 om 09:31
Maaike Brandwagt van Hanzerenners Zwolle zal het afgelopen weekend niet snel vergeten. De 11-jarige Zwolse werd zaterdag allereerst knap tweede in de Jeugdronde van Zwolle en boekte zondag in Doetinchem ook nog eens haar eerste overwinning.